Jag har alltid sörjt att det inte finns porr för mig. Varenda gång det skramlas fram något slags porr för kvinnor är det uselt. Och de som säger att pornografi är okej bara det HANDLAR om något, snackar bara skit. Jag är inte det minsta intresserad av hur väl aktörerna kan hantera en dialog – det enda jag vill är att köpa att två människor är kåta och agerar därefter.

Kvinnor som inte är våta, är inte kåta – generellt sett. Jag fattar väl att det inte är fråga om sexuell glädje när det gäller porrfilm, men att schimären ska vara så jäkla svår att uppehålla på film är en fullständig gåta. Snubbar som spottar på kuken framför kameran för att kunna få in den – är ruskigt avtändande. Tvärtom, precis som män sympatistönar ont när någon blir sparkad på bollarna presenteras på bild, känner kvinnor när de ser att porrstjärnan på bilden är kruttorr. Och kvinnorna är så otroligt stylade, ansade, tillgjorda att de inte ens känns nakna på bild.

Precis som ett stånd fungerar som signal att det är lattjolajbanlåda för snubben, signalerar ett halt sköte precis detsamma för kvinnor. Det går att fejka – skitenkelt. Ingen TROR faktiskt att porrskådisarna är sugna på riktigt – men man är villig att köpa fantasin, och det är väl hela tanken med porr. Gudars, jag hoppas verkligen att ingen tror att det är någon sanning i porrfilm…

Och varför kan de inte hångla övertygande? Var fanken kom de där torra, stela tungorna utsträckta ur munnen helt onaturligt från? Hollywood har den senaste dekaden eller så insett värdet av riktigt mumsigt hångel, tycker att porrindustrin kan plocka upp lite tips och tricks därifrån. Att kladda på varandra utanpå kläderna är dessutom rejält sexigt också. Finns det ingen plats för det?

För ett tag sedan upptäckte jag erotik i tecknad form. Fantastiskt! Eftersom allt är ritat kommer ingen till “skada”, och man kan slappna av på ett annat sätt, man kan stanna vid de serierutor som är sexiga och skumma över det som känns ointressant. I serietidningar som ges ut, är kvinnor plaskvåta, ibland överdrivet – men symboliken och förståelsen vad som behövs för att presentera en kvinna som sexuellt upphetsad finns där. Väldigt svårt att hitta ny, varierad och fräsch erotik i serier dock. Dessutom kan man ibland studsa på lite väl orealistiska tolkningar av kvinnokroppen (såväl som manssnoppen)! :D En annan nackdel är att man måste släppa på genansen och faktiskt ta sig till en affär som säljer erotiska serier (serietidningsaffärer för ofta en hylla). Än så länge har jag inte kunnat hitta någon distributör online där man kan titta på grejerna innan man köper dom, så man vet vad man får. Även när det gäller serietidningsporr, har den exploaterats rätt rejält.

Så jag började kolla runt efter erotisk litteratur i skriven form. Det har också visat sig vara värsta industrin. Dessvärre är det precis lika svårt att hitta något av värde. En plats online som är semi-okej är literotica, som jag länkar till till höger. Amatörer som skriver, och är mestadels precis så dåligt som man kan anta. Men det finns guldkorn, och när andan faller på brukar det vara värt besväret att ha surfat runt där.

Om du råkat ramla in på den här bloggen och känner till någon bra distribution för porr för oss som har lite väl mycket empati för kruttorra kvinnor men ändå gillar visuell/intellektuell stimulans, berätta var det finns någonstans!

Andra bloggar om: , , ,