En beboelig planet har siktats! Rymdforskare nördar ut på sitt sätt, de ska leta efter ämnen i planetens atmosfär. Jag nördar ut (ganska okontrollerat) på mitt egna sätt… Äntligen en planet vi kan dra till när vi sabbat den här! Om vi inte lyckas sabba den här planeten, och faktiskt överlever som mänsklighet, så kommer solen göra jobbet så småningom ändå, om sisådär 6 miljoner år eller så. Kanske 581c blir nästa adress? *fantasi på högvarv*

Hollywood lär väl redan sitta och skriva ihop gosiga manus till nya sci-fi-filmer – vetenskapliga framsteg har ju som bekant varit oemotståndligt som inspirationskälla och grund till framtidsvisioner. Kanske blir vi de som skickar satelliter med “anal probes” för de stackarna som i fantasins värld kan finnas där… :D

Ojojoj – det här är nästan snäppet bättre än när mattesnillena gör upptäckter! Jag måste nog ta en kall dusch, tror jag.

Förresten – någon annan som tycker att omröstningar av typen “Finns det liv i rymden” är lite lattjo? Vi, liksom räknas inte, eller…? :D

Andra bloggar om: , , , , , ,