Det här är andra gången som något ska smygas igenom under ett lov. På jullovet försökte man smyga igenom FRA-förslaget men det spreds ändå. Dessvärre har inte att veta om det och protestera emot det hjälpt – vi ska alla avlyssnas ändå. Och nu såklart så får vi ju veta varför – vi ska nu bli ett klart och tydligt terrormål, hålla i jänkarnas penis när de pissar över staketen över på grannarnas tomter, för att vi har en regering som är förälskad i USA.

Jag kan i viss mån ha förståelse för förälskelsen, det finns mycket med USA som jag gillar skitmycket – men det finns annat som jag inte alls har lust att stå bakom, för fem öre. Nato är som att få gå på party med de coola kidsen – problemet är att den här tangon är garanterat dödlig.

Vad jag inte har förståelse för är den nuvarande regeringens skriande brist på respekt för sina medborgare. Ytterligare en pusselbit till varför samtliga svenskar ska finna sig i att bli avlyssnade. Om det fanns något bra med tanken att gå med i Nato, kommer jag inte kunna ta det till mig eftersom mitt förtroende inte kan uppbringas för en regering som utgår från att lura mig.

Andra bloggar om: , , , , ,