Det här trodde jag aldrig att jag skulle göra – ta pedofiler i försvar i någon form.

Numer så används pedofili-argumentet som något av ett slagträ för att bedriva minst sagt odemokratiska och fascistiska kampanjer helt klanderfritt. Ingen jävel vågar protestera om man kan på något vis dra in pedofili i debatten. Ingen vill ju verka vara den som försvarar sexualbrott mot barn. Det värsta brottet man kan begå.

Det är det som är så farligt – man kommer undan med vad som helst. Den överväldigande majoriteten är öppet överens om att dessa människor är jordens avskum.

Det har stått att läsa om en site som drivs av pedofiler i något informativt syfte – alltså inget olagligt som pågår på den. En blogg som drivs av någon kallad Motherwitch, har kampanjat för att siten ska stängas ned, och nu är den nere. Detta ses som en seger, och jag kommer på mig själv med att bli illamående.

Bokbränning och häxjakt är ungefär vad det här handlar om. Steget att stämpla någon som pedofil för att få samhället med sig för att förgöra någon är inte särskilt långt. Pedofili används dessutom som trumf-kort i debatten om huruvida vi ska få behålla någon liten del av vår integritet när vi kommunicerar med varandra.

Jag har en bit kvar när det gäller empati för pedofili – särskilt när sexualbrott utförts av människor i förtroendeställning. Jag är själv ett offer för kladdande vän till familjen, och magen vänder sig när jag tänker på det. Men aldrig i helvete går jag med på att det som hände mig ska användas för att bränna böcker på bål, stödja människor med stirriga blickar i lynchmobbar eller acceptera ständig övervakning.

//Uppdatering: Mobben drar vidare och anmäler bloggar för internetleverantörer på löpande band. Bland annat har de lyckats stänga ner ProJo (se kommentar av Hanna nedan) och har nu siktet inställt på Blogge Bloggelito. Det är oerhört skrämmande att man till och med får journalister från ledande kvällstidningar att hänga med i drevet. Pedofil.se är numer uppe igen och något slut på det här förfärliga kriget mot yttrandefrihet verkar inte vara i sikte.

Andra bloggar intressant om: , , , , , ,