Är jag ensam om att tycka att det är lite fnissigt att Resumé använder sig av likartad typ av journalistik som Aftonbladet brukar använda sig av, för att klanka ner på Sveriges sämsta kvällstidning? Att ringa upp någon och få lite “jag rasar”-kommentarer ökar ju upplagan för vilken tidning som helst. Kommentarer som för övrigt skulle låta tämligen normala i ett vanligt samtal, men låter attackerande citerat. Det ironiska i att genom mindre journalistiskt moraliska knep locka till sig läsare och reaktioner går runt, runt och tar aldrig slut…

The Badlands Hyena Vomit Titbits gör för övrigt sina egna konspiratoriska sammankopplingar – ganska underhållande beskrivning hur de allra flesta som riktar sig mot offentlighet (inklusive oss bloggare) jagar läsare och Beta Alfa har lite förslag på framtida löp om det skulle uppstå idétorka.

Cyberrymden är evig och länken loopar vidare i jakten på läsare… ;-)

Andra bloggar om: , , , , , , ,