Smygandet från regeringskansliet håller i sig. Missa inte esbatis spaning – svenska förband är numer försedda med nato-symbol på kläderna, rapporterat på försvarsmaktens hemsida.

Alfakassan i Sumpan håller koll på folket genom att läsa deras bloggar. En järnlady berättar om hur det hon skrivit på bloggen används som motiveringar till taskigt tagna beslut.

Rick Falkvinge (partiledare för piratpartiet) saknar sin gamla helgdag som ätits upp av 11/9-händelsen.

Vad som är fusk när det gäller pingtjänsten twingly, bestämmer Jinge – vår allerstädes närvarande bloggpolis. Att länka till artiklar genom att ha citerat – antagligen för att upplysa sina läsare om artikeln, är tydligen detsamma som fusk, struntsamma att diskussioner som förkommer i anknytning till artikeln kanske kan vara av intresse. Mattias Ericsson bakom bloggen Pooma, som blev utpekad som denna samhällsförstörande bad guy, bad tusen gånger om ursäkt och tog bort länkningen. Någon borde tipsa om att helt enkelt inte pinga twingly (om han är rädd för jinge) istället – och fortsätta serva sina läsare med lästips.

Jag misstänker att de som “fuskar” med flit skiter fullständigt i vilket. De som inte fuskar skiter nog förresten också i det. Det finns andra väderkvarnar att välja.

Alliansen fortsätter att leka tio små negerpojkar, vad det verkar. Peter Andersson rapporterar att en moderat landstingsrepresentant hoppar av. Jag har tappat räkningen, tre ministrar, fyra kommunalrepresentanter, en landstingsrepresentant…? Har jag missat några?

Andra bloggar om: , , , , , ,