Johans blogg-blogg fanns en länk till en hur rolig film som helst, i anslutning till en blygsam notering om varför knuff är den bästa bloggportalen i Sverige. Internetkommentarer som många av oss är vana att se dem, fast denna gång runt ett konferensbord i affärssammanhang…

Ganska häftig skuggteater till tonerna av “What a wonderful world”. Jag gillar människor som blir experter på “onödiga” saker. Den där snubben som bygger en detaljerad tågbana i miniatyr för trädgården, eller kolonilottsägaren som målar varannan sten gul och blå. Folk är ofta inte som folk är mest när man börjar syna dem i sömmarna. Kolla bara in vad snubben som gillar både Star Wars och Simpsons har gjort!

Sånt här går jag loss på: Skitlöjligt kanske, men apan och duvan får min röst att gå upp i falsett och jag blir löjligt glad av någon anledning. Samma reaktion uppstår av bildserien av den gigantiska hunden som lite beskyddande håller om en bebis.

Skratta åt eller med henne – men för jäkla kul är det!

Andra bloggar om: , , ,