Avdelning “hur jävla onödigt slöseri av statliga medel som helst” — placerar jag åklagarmyndighetens beslut att dra tjejen som höll i mikrofonen som sprutade vatten på Reindfeld inför rätta. Vattenkaskaden etiketteras en “kännbar kränking”. När människor blir kränkta på riktigt framöver behöver vi uppfinna ett nytt ord. (DN | SvD)

Oavsiktlig humor bjöd SvD på idag med en felstavad rubrik. Finkänslig som jag är fnissade jag tyst för mig själv, med tanke på artikelns allvar. Men tack och lov var jag inte ensam om att tycka att det var lite roligt mitt i allt elände. Funderar så smått på att köpa en döshjälm — känns som det är läge för det.

“Ol’ pirate came to rob I”, sjöng han — den fantastiska Marley. Han gick bort i förtid, men hans arv förvaltas. Ja, eller rättare sagt, familjen som ärvt upphovsrätten vill nog kunna göra det i alla fall. Nu är de förbannade över att Universal säljer Marley lite varstans utan att fråga om lov.

“Vanligt folk” är nu identifierade vara ett större problem än virus när det gäller data-säkerheten på arbetsplatser, enligt en nyligen släppt undersökning. Kanske kan detta få arbetsgivare att en gång för alla utbilda sin personal i de verktyg de är satta att använda?

Media Defender, kan skriva under på detta. Efter att ha fått sina mail hackade, pga en slarvig anställd, kunde användarnamn och lösenord hittas vilket gav tillgång till databaser. Så nu har inspelade telefonsamtal börjat florera online dessutom.

Andra bloggar om: , , , , , , ,