drf på Teflonminne har utmanat mig, med Peters (studiomannen) utmaning… Lista 8 saker som du helt enkelt inte tänker ge en chans. Normalt brukar jag passa på sådana här grejer, men andan föll på, kanske för att drf så fräckt shanghajjade någon annans idé. Så efter lite funderande så har jag kommit fram till dessa 8 saker:

Facebook; Ibland finns det ett coolvärde i att INTE göra det alla andra gör. Facebook är avgjort en sådan pryl.

Insekter; Efter en dramatisk session av att ha ihjäl en nattfjäril med en halv flaska hårspray, insåg jag att insekter är helt enkelt inte min grej. De är fruktansvärt äckliga — nästan värst när de flyger. Även om de är överdragna i choklad. Till och med fjärilar är ruskiga.

Brazilian wax; Näpp. Aldrig i livet. (Sorry alla förväntansfulla.)

Tomas P eller Thomas B. Det finns liksom inget dessa gossar kan bidra med som skulle få mig att överväga att lita på vad någon av dem säger. Jag är dessutom lite förvånad att jag associerade till dessa båda herrar efter att ha sågat brazilian wax. Freudianskt?

Torka patienter i rumpan; jag är oerhört imponerad av de människor som klarar av det. Då jag en gång antagligen hamnar på hemmet och behöver denna hjälp, har jag planerat att en dag tatuera något på skinkan, ett glatt meddelande till biträdena av något slag. (Förslag mottages tacksamt, fjärilar går fetbort.)

Farmen eller andra dokusåpor; Enklaste valet av dem alla. Idol är här inräknat. Det finns inte en sportmössa att jag ger något program av den typen en endaste lite chans.

Mäklare; Mäklare är jordens avskum. Jupp.

Ulf Ekman; *brrrrr* Trovärdighetsproblem är bara förnamnet.

* * *

Jag överräcker denna stafettpinne med varm hand till Thomas Tvivlaren, Rick Falkvinge, Åsiktstorpeden, tre flickor, sjömannen cmj, En blogg formerly known as en blogg från Cannes, Elin Nordén, Mattias Lönnqvist och moi voilá! Det ska bli spännande att se er spinn!

* * *

Andra bloggar om: