Lite lagom skrattig rubrik, en nyhet som nästan är tvunget att raljeras med. Men det är ändå något alldeles fruktansvärt över det underförstådda — kläder smugglas in till fångarna på Guantanamo så att de ska kunna ta livet av sig.

Det är svårare än man kan tro att “starta en mobb” på nätet, med tanke på att motkrafter drar igång när det händer. Men det är lätt att få intryck av att folk inte klarar av basala friheter som att publicera åsikter online av rubriken. Ironiskt nog är det fler som bråkar med fördömande människor online, än det görs runt ett middagsbord.

En galen chef har noterat de anställdas toalett-tider och dragit av tiden på deras löner. Det som inte står är vilka ansvarsområden han misskötte när han bevakade muggen.

Spännande värre — Ellen DeGeneres gråter ut på tv för att hon gav bort sin adopterade hund till sin frisör och fått på pälsen för detta. Hundbyrån som inte accepterade hennes nya val av husse/matte, förklarar dock inte varför i deras visdom de valde att adoptera bort till Ellen från första början, när hon enligt dem är en sån usel människa.

Andra bloggar om: , , , ,