Ebba von Sydow får cyberstryk för att… mja, här är det ett lite glapp i informationen, det framgår liksom inte riktigt vad det är hon åker på däng för, även om katalysatorn tycks ha varit att hon blev portad från Stureplan. Hon gissar själv att det är för att hon pratar om ytliga saker, och är framgångsrik. Ironiskt nog föranleder detta att hon diskuterar lite djupare saker för ovanlighetens skull, och kritiserar något som känns märkvärdigt nära det hon själv kritiseras för. Ytlighet och sexism.

Dessutom kan jag inte låta bli att skratta till lite att hon anmärker på att folk kommenterar hennes utseende… Är inte utseende liksom hela vitsen med hennes publika tillvaro? Nåja, folk som hotar henne har inte särskilt mycket mer kvaliteter än vad hon har, den saken är klar. Två fel gör ju knappast ett rätt.

Det är skitenkelt för mig att lite överlägset säga något om att shopping och mode suger, men jag måste ärligt erkänna att det finns vissa produkter jag helt hämningslöst betalar idiotsummor för. Jag är skitsugen på ett Ion USB Turntable, till exempel. De finns helt enkelt onödiga saker jag inte kan leva utan.

Ungefär som min lifesize Darth Vader-hjälm på bokhyllan. (Nej, jag sätter aldrig på mig den. Och ingen annan får heller.) Jag tror det skulle göra sig bra med en R2D2 multimediarobot i vardagsrummet som komplement… Men fatta att det finns en sån! *inte särskilt intellektuellt*

Vare sig man väljer att förlusta sig på Stureplan eller på närmaste sci-fi-mässa, så är grunden ett engagemang som känns igen. Det bor en nörd i oss alla. Vare sig det gäller släktforskning, mode eller någon annan hobby.

Om det är så mycket att bli förbannad på — undrar jag. Enkelt är det att välja att följa de man gillar och ignorera de man irriterar sig på.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , ,