Jag såg Sicko igår — Michael Moore vet hur man ska dra i känslosträngarna. Även om vem som helst kan inse att han hårddrar presentationen för att få fram sin åsikt, är det svårt att förbli opåverkad. Han favvo, Hillary Clinton, befinner sig för övrigt i blåsväder på grund av sin gamla katt… Det är jäkligt svårt att inte ifrågasätta amerikanarna och deras prioriteter emellanåt.

Apropå prioriteter är inte vi som land fritt från diskutabla inställningar. Medans det politiskt diskuteras huruvida homo-äktenskap ska få förekomma, finns det en och annan som försöker rädda det “traditionella” äktenskapet medelst annonskampanjer. Det är bara att gratulera de par som lyckas och vill hålla ihop i vått och torrt (homo, gifta eller inte), men jag upplever det inte som högsta prioritet att få det att låta som ett misslyckande om man nu inte håller ihop i dekader heller.

Man kan ju inte tänka på allt, skulle säkert rånarna av den kontantfria banken säga.

Kokett är ett ord som känns lagom dammigt Barbara Cartland. Tillsammans med “hanrej” och hävande barmar. Blir därför en ganska intressant kontrast när ordet används i samband med knark och mexikansk maffia. Romansen är inte död..?

Andra bloggar om: , , , , , ,