I ett försök att kontrollera drog-flödet i världen, anser politiker att opiumtillverkningen i Afganistan borde legaliseras. Jag kan inte annat än att hålla med, och hoppas att denna insikt ska sträcka sig lite vidare. Rimligtvis kan ju detta inte bara vara sant i Afganistan.

Vad dygnet-runt öppet för krogar är för skillnad mot att stänga fem på morgonen är lite av ett mysterium. Fick i alla fall en förklaring till varför man inte kan ta ett glas vin till sushin — tydligen finns det någon gammal regel om att det måste serveras stekt mat samtidigt…

Hallelulja, klockan återställs till normalt tillstånd i helgen. Jag är en av de där kvällsmänniskorna som saknar en timma på morgonen halva året. Det har aldrig verkat vettigt det där med sommartid, fattar inte riktigt vari vinsten består, speciellt här i Sverige där det till och med kan vara ljust dygnet runt vissa delar av året.

Andra bloggar om: , , , ,