Fick vykort från syrran och hennes pojkvän på Bali. “Ligger vid poolen och dricker piña fucking colada”. Bitch. Vi i Stockholm har möjligen, kanske, om gudarna vill — 16 grader att se fram emot på torsdag…

En gång i tiden sprang vakter runt på skoldanser och mätte avståndet mellan de dansande paren. De som dansade med varandra, alltså. Linjalen användes dessutom när elever skulle straffas för misshagligt uppträdande. Idag ska linjalen fram och mäta skink-vecket på eleverna. Känns lite mysigt att skolväsendet fortfarande har glädje av ett så analogt verktyg.

Journalisten som lyckades nästla sig in hos sossarna för att sedemera skriva om dem i Expressen, anklagades härförleden av Resumé att hon till och med legat med någon för att få till en bra story. Detta har Resumé åkt på däng för, men svårt lär det bli för journalisten att skaka av sig ryktet. Att ha legat med en socialdemokrat ur partitoppen är ett taskigt stigma att gå och släpa på.

Karl Steinick har fått en kul krönika publicerad om “det där internet”. Han har läst lite litteratur om internet och listar upp ett gäng böcker med en kommentar till varje.

Andra bloggar om: , , , , , ,