Bara härom dagen kallade jag Aftonbladet en skittidning, och det har hänt förr att jag orerat om blaskan. Så döm om min förvåning när jag fått det påpekat för mig, inte mindre än två gånger på en vecka, att jag blivit citerad av just dem. Tillsammans med några andra bloggar, och sällskapet hedrar mig, ska sägas.

Jag kan liksom inte skaka av mig tanken på att någon på Aftonbladets redaktion sitter och jävlas med mig. Respekt i så fall, humor har alltid imponerat. Men helt klart är att något jante-karma är på gång här, som jag inte kan sätta fingret på riktigt.

Att vara någon som “rasar” i en kvällstidning är något jag aldrig riktigt föreställt mig skulle hända. Den andra gången gick jag tydligen i taket dessutom.

Jag hade nog tänkt att låta det hela bero, men greps av en oemotståndlig lust att poängtera att mitt inlägg var rättstavat, till skillnad från nättidningens citering…

* * *

Andra bloggar om: , , ,