Det verkar så himla praktiskt — nu när man kan. Att samla på sig listor med all information upptänklig när det gäller en människas liv. Alltifrån könssjukdomar till eventuella skattepliktiga inkomster. För att inte tala om att allt finns inom bekvämt räckhåll — en knapptryckning bort så har man den inbyggda bonusen att kunna få fatt i brottslingar sägs det. Ett (av flera) problem är vad som bedöms vara brottsligt i längden, förstås. Under rådande sexualfientliga tendenser kan den där lite skämmiga infektionen, bli svårare att bli av med än endast genom en simpel antibiotikabehandling.

TV-bolagen i USA tänker dra igång en site där man kan titta på tv-program gratis. Förutom att jag lite tyst konstaterar, att “men det har jag ju gjort hela tiden i princip”, så är det trevligt att man nu får “tillåtelse” att styra själv när(?) och hur(?) man vill se programmen man gillar. Jaja, det verkar bra, ursäkta mig om jag är lite skeptisk — den kontrollerande aspekten har ju varit en helig dinosaurie ända fram tills härom dan. Det blir säkert skitbra.

Apropå bigfoot så har någon lyckats fånga den på bild. Fascinerande att det finns övervakningskameror i skogen till och med.

Andra bloggar om: , , , ,