Magnus Betnér tänker sig skoja extra hårt med de frikyrkliga samfunden när han äntrar scenen i Jönköping på sin turné. Tillsammans med artikeln om detta i Expressen ställs frågan “Får man skämta om vad som helst?” — och svaret måste vara tveklöst “ja” för undertecknad. Många misstar emellertid en sådan fråga med “måste man tycka vad som helst är roligt”.

Det blir en så konstig formulering i ingressen till nyheten om att Londonpolisen fälls för dödsskjutningen i tunnelbanan för ett par år sedan:

Londonpolisen utsatte allmänheten för onödig fara när den 2005 sköt ihjäl en helt oskyldig brasilian.

Jahaja — så de var skyldiga till något i alla fall..?

Dessutom är han emot fildelning. Som konfirmering av det giriga sinnelaget, alltså.

Ytterligare en lattjo formulering “Även Pihlblad tar ledigt” i rubriken. Schenström har väl i och för sig “ledigt”, men… Det är i alla fall väldigt synd om honom, enligt TV4. Skulle kunnat vara värre — arbetsgivaren hade kunnat i presskonferens kallat honom en lögnare.

Twingly-rapporten som publicerades idag föranledde ett glatt och för en gångs skull skrytsamt sinnelag. Plats sju som “mest inflytelsefria mediablogg”. Det ni! *korkar upp coca colan*

Andra bloggar om: , , , , ,