Ozzy Osbourne känner sig lite grinig över de där pestiga fildelarna. Han oroar sig för hur han ska kunna tjäna pengar framöver — trots att han faktiskt hittat lite sidoinkomster på sistone… Men å andra sidan säger hans sig vara lite nöjd, efter att frugan förklarade för honom att scenframträdanden slår en inspelning alla gånger.

Apropå gamla godingar så är Schyffert aktuell med sin monolog över 90-talet. Dags att boka en biljett, tror jag. Personligen kopplar jag ihop 90-talet med Västindien (som jag reste mycket i då), IT-boom och Beavis and Butthead.

Just ikväll är jag lite nervös att 2000-talet kommer att verkat handla om köttsmugglare och könssjukdomar som går att krama. (Alltså… om meningen är att man ska lära sig vara rädd för könssjukdomar, är verkligen rätta vägen att gå genom att förse barn med mysplyshiga kramdjur?) Foppatofflorna hoppas jag förfaller helt i glömska…

Troligast är nog att vi kommer att minnas 2000-talet som internets årtioende, den digitala verkligheten, och chansen vi hade, inte minst vad vi slutligen gjorde, att få hålla fast vid vår integritet.

Och den trogna konstanten att frisyrer av någon anledning bara blir bättre med åren.

Andra bloggar om: , , , , , , ,