DN skriver stolt hur de är den tidning i Sverige som bloggar länkar mest till. Att de inte är lika stolta över alla som länkar till dem emellertid, är lite tråkigt men måste poängteras. Alla bloggar är inte välkomna att länka till den ärofyllda morgontidningen, nämligen.

Eftersom jag tänkt mig gå till Medborgarplatsen i Stockholm idag och demonstrera mot övervakningssamhället, så missar jag sci-fi-mässan i Älvsjö. Visserligen hade jag andra planer för söndan, men vette tusan om inte C3Po får företräde ändå.

En diskussion som man som cross-plattform-användare råkar in i emellanåt är vilket som är bäst — PC eller Mac. (Av någon anledning dyker aldrig Linux upp i de hetsiga diskussionerna — som en Linux-användare nog skulle säga var för att det systemet är överlägset mycket bättre än de båda andra…) Mactalibaner och PCnördar, skriver IDG — men jag undrar om det inte är så att de är PCnördar ändå, när allt kommer omkring! ;-)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,