Uppskakande är det att läsa om att bredbandsbolag ljuger om hastigheten… Skämt åsido, jag trodde alla visste att det inte är hastighet man betalar för, utan etikettering av olika prislägen… Jag betalar till exempel enligt etiketten 100/10 (100 Mbit ner och 10 Mbit upp). Men enligt bredbandskollen så är det 25 ner och 15 upp. Jag nöjer mig det det ska väl sägas. Men måste förtälja att jag blev både frustrerad och full i skratt när supportsnubben jag tog upp det med påstod att det var min dator det berodde på…

Johan Rheborg har letat upp en gammal (enligt internetstandard) goding — telefonförsäljaren som fastnar i en mardröm. Som av en händelse skriver DN om de 15 sekunders kändisskap man kan åtnjuta online. Kom ihåg att på internet har tiden sin alldeles egna gång. För visst känns tjejen som spydde i direktsändning ganska gammalt vid det här laget?

Okej — jag erkänner. Jag tycker Letterman är en uppblåst, överbetald tv-mobbare. Jag tycker alltså inte sådär skitsynd om honom om han eventuellt får en ofrivillig ledig dag framöver. Den mannen känns helt enkelt inte äkta någonstans, och varje gång jag råkat se honom interagera med den seriöst hunsade orkesterledaren har jag kastat mig över fjärrkontrollen.

Andra bloggar om: , , , , , ,