Lite kluven blir man när man läser om Postens monopolistiska inställning när det gäller DHL. Men rätten till att få vara tillgänglig för konsumenter måste väl även gälla andra leverantörer av samma service hoppas man. För de två senaste gångerna jag använt DHL kom inte prylarna fram i tid, och förklaringen jag fick av supporten på DHL var “vi kan faktiskt inte hålla reda på alla paket”. Så pest eller kolera, alltså.

Så — då har sumpan äntligen fått sin nya kommunstyrelse. Visserligen inte den de VALDE, men i alla fall. Det är ju viktigt att folk vet vilka det är som bestämmer.

Nu ska vi se här… så folk JOBBAR alltså hellre än är bidragsberoende? Vad politiker, skatteverket och vanligt folk vill är inte helt tydligt. Vad man tror är i alla fall klart, det finns tydligen inga ärliga människor.

Det grämer mig storligen att jag alltid gått med på att köpa försäkringar när jag handlat elektroniska leksaker. Att förvänta sig ärlighet av en försäljare är väl att överdriva sin naivitet, men man får väl säga att man oftast får det man betalat för snarare än det man vill. Vi konsumenter är både hår- och aningslösa.

Andra bloggar om: , , , , , ,