Det där med undersökningar; Är man lycklig som person är man lycklig helt enkelt. Det har en undersökning i Tyskland lett fram till. Vikten av att intressera sig för vad ens barn håller på med, framhålls dessutom av svenska forskare. Jag undrar vad det beror på att självklarheter måste framhållas vetenskapligt? Nästa undersökning kommer att påpeka att vi numer har ett överdrivet behov av att lära om gamla sanningar.

Såklart att nyrika är sig lika var man än hamnar i världen. Kommunistisk kapitalism (ett uttryck jag nog aldrig trott jag skulle använda) i Kina tar sig tydligen uttryck i franska slott med brittisk inredning. Blir lite påmind om programmet Cribs.

Jag väntar med spänning på alltfler påhitt som man kan såra sina nära och kära med att glömma bort framöver, förresten.

Andra bloggar om: , , , , , ,