Louise Persson, denna briljanta kvinna — har skrivit debattartikel i Expressen och följer upp med lite kommentarer på sin blogg. Lagen om hets mot folkgrupp har alltid känts avig, trots den “goda viljan”. Med det är vägen till helvetet kantad, dock, vilket är bra att bli påmind om emellanåt.

Den likaledes strålande stjärnan på blogghimlen Oscar Swartz har skrivit en krönika i Computer Sweden, där han pekar på anti-frö-byrån, som håller koll på att växtlighet inte sprider sig utan att löna sig. Vinden som är skyldig till att blåsa frön över tomtgränser går visserligen fri, men bönderna på markerna måste betala. Det är så jäkla galet att jag inte ens kan skoja om det. Läs det och skratta lika ihåligt som jag, vettja.

Så mycket maskar vi på jobbet. För någon har bestämt att när man använder internet på arbetstid är det samma sak som att maska. Bara så ni vet. Man måste undra hur knegarna gjorde förr när de maskade..? Läste Aftonblaskan på muggen?

Ironiskt nog får “snyltdomänen” fotbollsförbundet mer trafik nu än de skulle fått genom att vänta in en och annan felstavande surfare. Men jag måste protestera mot att nakna kvinnor inte har med fotboll att göra. Betyder det att jag måste vara klädd i overall nästa gång jag får för mig att sova bort en timma au naturell till Tipsextra?

En kvinna som är rätt häftig både påklädd och naken — Dita von Teese — ska göra filmdebut. Jag är lite av ett fan till henne, hon har en fantastiskt utstrålning. Fixar hon inte att agera är hon välkommen att sitta i strumplästen på soffan här hemma och glo på fotboll när hon vill.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,