Eskilstuna kommun har kontrollerat var de anställda surfar — och trots att slutsats inte dragits, verkar inställningen vara att reglera och stänga av redan på förkant. Varför ens göra en undersökning när målet för den redan är bestämt?

Ytterligare undersökning har gjorts som konstaterar att fildelning inte påverkar cd-försäljning. Denna gång är den gjord i Kanada och överraskande uppmärksammas det att cd-försäljningen inte ens sjunker, utan tvärtom har man lagt märke till en ökning. Det verkar som om polisen i Kanada hade det på känn, och redan innan undersökningen annonserat att de inte jagar fildelare, i samband med nedstängningen av Demonoid. Även drm-fria musikfiler verkar sälja bra, fast musikindustrin verkar inte vilja kännas vid detta.

Smygtagna bilder ska göras olagligt, sägs det. Frågan är om denna lag kommer att omfatta övervakningskameror då också. Eller om det är en heeeelt annan sak. Månen känns i alla fall halv-trygg att plåta… Lyckligtvis finns i alla fall inga framskridna planer på att förändra den genetiska uppsättningen på människor så att tankebanorna ska fästa ordentligt på bild.

Andra bloggar om: , , , , , , ,