Sådär jättehumoristiskt är inte att riksdagens server använts som efyra för trojaner. Men jag erkänner att jag fnissade åt nyheten att Al Gores blogg hackats. Istället för att förstöra sidan, så har några taggar smugits in, till siter med viagrareklam och andra potenshöjande platser…

Ytterligare en undersökning har landat (undrar om forskare kommer att bli nästa grupp som blir utpekade som bidragsberoende?) — denna gång redovisas det att män snackar mer än kvinnor. Något som jag vidhållit i alla år. Hur många sektledare känner du till är kvinnor?

Man hade ju önskat att rubriken “Polisen är redo att börja bugga” hade egentligen varit en artikel om att polisen tänkt sig skicka sina anställda på danskurs. Men så roligt ska varken de eller resten av oss ha.

Avsky och skräck för duvor är något som jag haft väldigt lite förståelse för, men förstått att det tydligen är jag som är udda. Internationellt pågår tydligen en kamp mot att utrota dessa enfaldiga och ofarliga fjäderfän från städer. Ett försök med att plocka in hökar för några år sedan misslyckades dock, eftersom rovisen tydligen inte är så noga med vilka djur den väljer ut till middag. Om än viss likhet till råttor är chihuahuan inte på tapeten för utrotning.

Kanske är det dags med varningsskyltar vid gatukök — “Förtäres med byxorna på”.

Andra bloggar om: , , , , , ,