Nej, så bra är det inte. Ask säger inte nej till att jaga fildelare. “Självklart” ska fildelare samlas ihop och brännas på offentliga bål, men det var ändå en härligt suggestiv rubrik att se såhär på fredan!

Ett vanligt tema på fredagar i media är sex. Aftonbladet slår ett slag för de som är sugna på att pigga upp onani-sessionen. Blogge kastar sig in i fredagsyran med tips om hur man tillverkar en egen fitta. Men den sortens frigjordhet måste man nog bo i Sverige för att avnjuta. De i Singapore som skulle vilja bli uppiggade av “intimitet” mellan två kvinnor i aktionspelet Mass Effect, lär bli besvikna. Myndigheterna där anser att sexualitet är farligt för ungdomar. I Storbritannien höll det på att gå lika illa för Manhunt 2. Våldet i spelet var svårt att svälja, men nu innehåller det SEXUELLA anspelningar också! Isch.

Expressen skriver om att funktionshindrade minsann borde få komma till emellanåt enligt en organisation i Schweiz. Detta ska uppnås medelst hjälp från frivilliga prostituerade(?). En funktionshindrad författare slår till och med ett slag för alla som har behov av att betala för sex, oavsett om man är rullstolsbunden eller inte. Sex är inte en rättighetsfråga, säger de som är emot verksamheten, och tycker inte att man ska utmåla handikappade som oförmögna att ha sex utan penningtransaktion. Det är bara att konstatera att gruppen rörelsehindrade består av precis lika vanligt folk som resten av oss; de som ser fördelar med legal prostitution och de som inte vill veta av det.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,