Tim Burton ska göra Alice i Underlandet — 3D. Då det diskuteras friskt om fildelning och att det är svårt att ta betalt för saker, är en sådan produktion ett utmärkt exempel på att behålla en betalande publik i biograferna.

DN har genomfört en undersökning bland riksdagsledamöter om deras inställning till förslaget att stänga av fildelare från internet. Det verkar lyckligtvis som om det är ett förslag som inte faller särskilt många på läppen, men den feta damen har inte sjungit än.

Det är inte lätt för domstolarna numer, när de behöver ta tag i IT-relaterade brott. Samtidigt är det lätt skräckinjagande att det är dessa som ska döma när det är dags för The Pirate Bay att sitta bakom skranket. Om det blir ett it-relaterat åtal, vill säga, och inte ett gammalt hederligt skattebrottsmål.

Ebba har fått pisk flera gånger för att vara överdrivet präktig och lobba för att hålla könsdrifterna i predeterminerade fördomsfack. När så Vecko Revyn beslutar sig för att slå ett slag för sexualiteten så visar det sig bli för yrket prostitution. Inte tycker jag att det känns särskilt förlösande för de yngre kvinnorna att läsa att antingen ska de hålla sig till läppstift och se söta ut eller så ska de sälja sexuella tjänster. Men som deep|ed skriver, frågan är om det är särskilt mycket värre än att sälja sin själ. Synd att så många köper fördomar framför självständighet.

Strålande idé, tycker jag. Att vem som helst som skriver en bok kan få den publicerad i tryckt format. Det var en såpass bra idé att siten omedelbart brakade ihop p.g.a. all trafik, för övrigt.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,