En månad+ före doppareda’n — och jultomtarna i Sydney är varnade. De får inte tjoa “ho ho ho“, det klassiskt engelska tomte-skrattet, eftersom kvinnor kan bli kränkta. Att “Ho” kan tolkas som trädgårdsverktyg eller en koreansk fiskrätt är inte riktigt problemet. Det går nämligen att tolka det som slang för prostituerad dessutom.

Filip och Fredrik annonserar tydligen efter “oddballs” i USA. Tidningen Memphis Flyer säger sig ha lite svårigheter att utse bara EN knasboll. Det verkar som om den populära duon är ute och fixar till hundra nya höjdare.

Han glömde bort att han var gift, eftersom han har alzheimers och hittade en ny kärlek på hemmet. Hans fru tar det med ro, eftersom han till skillnad från tidigare nu inte är deprimerad. Ganska vackert att frun inte går i taket, tycker jag.

Nu blir Carl Jan rap-artist, skriver Expressen. Mat och rap hänger liksom ihop, så det är väl ett naturligt steg… Tydligen ska recept rappas upp från scenen ackompanjerad av musik. Visserligen har jag hört att det är svårt att hitta nya artister, men…

Andra bloggar om: , , , , , , , ,