Jäkligt knepigt att försöka utröna vad reportaget om nätmobbing vill uppnå, den senaste artikeln om hur internet på något vis korrumperar ungdomar. Lärare har problem med nätmobbing bland elever står det, men å andra sidan står det längre ner att lärare inte anser att det är deras problem att göra något åt det. Själv konstaterar jag att internet är en spegling av “den riktiga” världen, och att vi har människor som kommer undan med att mobba fortfarande. För det är ju inte som om internet skapar mobbare, de har ju liksom alltid funnits och är det ingens problem lär det fortfarande finnas framöver.

Kvinnan upptäcker att hennes man vunnit en jäkla massa pengar och försökt undanhålla det för henne genom att stänga av internet och tv. I svenskan kan man läsa att det blir rättegång och skilsmässa, men i Aftonbladet står det att hon tydligen fortfarande har känslor för honom. Pengar eller inte, man får väl anta att äktenskapet var problematiskt från början.

Tänk dig att försöka komma ut ur en garderob som håller ordning på dig? Funderar på om den oärlige maken ovan skulle vilja haft på sig en skjorta ur den garderoben, för övrigt, eftersom rfid-chippet i kläderna håller ordning på var du är, till och med, inte bara vad du har på dig.

Andra bloggar om: , , , , , ,