Var runt lite på siten okejsex.nu. Schyssta illustrationer och lite matnyttig information för de ungdomar som skulle behöva, typ hur man särskiljer på kränkning och normalt beteende. Men jag kan inte låta bli att tänka att siten nog inte är så mycket för ungdomar. När jag tittar runt är det bara att inse att det mesta är självklarheter, som tonåringar är på det klara med. Den är nog mer för vuxna som vill känna att “de gör något” (och det är väl inte helt oviktigt). Snyggt gjord, i alla fall!

Trygg-Hansa har en kampanj som undrar om man är rätt försäkrad. Snygg och kul site, men jag ska ärligt säga att jag tyckte den var lite knepig att manövrera. Även om det rätt enkelt när man väl “klykar” så är några darriga sekunder man kan presumtivt tappa besökare på. Men som sagt — snygg och rolig och ett härligt prick över i-t med musikvalet!

Lite språkliga irrvägar — om ett virus är omöjligt att hitta, hur vet man då att det finns? Känns nästan lite existentiellt, faktiskt. Sen så läste jag rätt — “omöjligt att hitta själv”, vilket såklart förklarar saken bättre: Antivirusbolagen har hittat en kassako!

Apropå absolut ingenting, varför uttalas det “tafftologi“? Det är inte som tauligt, rauset eller kaue stavas så precis.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,