Nick Borgen har lurat Bert Karlsson på pengar. En bedrift som jag ser det — det är ofta njutbart att se karmaskon klämmas på andra foten, det är bara att erkänna. I det stora hela känns en sån här grej som om vi alla är vinnare. Karlsson påstår dock att Nick inte nöjt sig med att lura bara honom, så jag avhåller mig från att dra igång en fan-site så länge.

Google är rätt bra på att kartlägga alla människor, och det kan gnaga lite eftersom vi egentligen inte kan påverka hur de använder och utvecklar möjligheterna. Att man inte är särdeles privat i Facebook torde dock inte vara något nytt, och där har man en något sånär rimlig chans att påverka sitt egna deltagande. Så när man sjukskriver sig för att gå och festa kanske man inte ska låta arbetskamraterna se bildbevis efteråt.

Den omhändertagande, kloke och allerstädes närvarande pappa Bodström, skrivs det om idag. Det bekymrar mig lite — det är väl aldrig så att vi svenssons groomas till att se honom som en landsfader?

Andra bloggar om: , , , ,