Dessvärre har min blogg gått sönder — som väl är syns det inte utåt i dagsläget (så mycket), men måste åtgärdas eftersom det är omöjligt att hantera på ett vettigt sätt. Så inom kort kommer jag att försöka ge mig på att installera om hela skiten eftersom graden av trasighet förhindrar normal uppdatering. *suckar djupt*

Detta betyder att jag inte kommer att posta något på ett par dagar, men ni överlever säkert! ;) När allt är klart kanske jag har en fungerande kategorilista och käck ny layout, vi får väl se…

Håll tummarna för mig!

Uppdatering: Nu är alla posterna och kommentarerna tillbaka (de försvann ett tag), men någon uppgradering lyckades jag inte med. Nu jagar jag ett skin som inte orsakar “fatal errors” när jag lägger in bas-pluginer. Så det är inte jag som är vankelmodig, det blir första bästa som funkar som gäller! ;-)