Satt och slösurfade och landade på Aftonbladets artikel om en dansfluga, kallad Jumpstyle. Kul att se killar dansa i vardagsrummet, fanns massor att välja mellan att se på tuben. Musiken kändes inte så utvecklad på flera av filmerna jag hittade — men det är inte min generation som “ska” gilla det — trots att jag har en hemlig kärlek för släktningarna trance/goa ska erkännas. Vill i alla fall helt klart se mer dansande ungdomar på vardagliga ställen trots lite Friskis och Svettis-varning — musikval upp till var och en.

“Kometer har
enorm dragningskraft på jordens amatörastronomer” skriver DN. Vackert. Det är rätt enkelt att nörda ut totalt när det gäller rymden över huvud taget, kan inte klandra skribenten.
Nu ska det bli
ordning och reda på juldekorerandet i huvudstaden. Det ska upprättas ett reglemente — för det ser för jävligt ut! Frågan är vem det blir som ska avgöra vad som är god smak när det gäller julpyntande. Jul är ju liksom kitsch-människornas höjdpunkt på året — vad ska de göra nu?

Några med god smak finns det allt i alla fall — min favorit-skotte har prisbelönats! Gott så.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,