Hur man än vänder sig har man rumpan bak. Det kostar på att vara miljömedveten, och om jag fattar artikeln i svenskan korrekt, så kostar det till och med på på miljön att sortera sopor. Tydligen är insatsen som krävs för att samla ihop de samlade soporna mer miljöskadlig än vinsten man räknat med. Så såklart löser man detta genom att folk ska betala mer. Erkännes att jag inte är helt på det klara med hur miljön mår bättre av en högre taxa, men men…

Så vad beror det på att folk inte vet att Hiv är en obotlig sjukdom? Eller är folk bara generellt dumma i huvudet? Något som jag funderat på personligen, emellanåt är att jag inte vet saker om jag inte lärt mig det från början. Alla som inte uppfattat det: Använd kondom.

Att använda wikipedia anses av en amerikansk skola vara samma sak som att fuska låter det som, så nu är kunskapsbiblioteket online blockerat. Ungarna ska bara lära sig det de hört från lärarna får man nästan intryck av. Det är en inställning inte helt olik den Kina intagit när det gäller wikipedia, för övrigt.

Har du gått och tänkt att du borde lära dig photoshop? Nu finns det en gratis grundkurs som går att ladda ner. Det finns dessutom en wikivid, dvs, filmer som visar tips och tricks för hur man gör saker i bildbehandlingsprogrammet. När du sen känner dig lite säkrare så kan du väl titta förbi hos Tommy och kolla in alla härliga penslar som man kan ladda ner och lattja med.

Andra bloggar om: , , , , ,