På busskuren i morse var en gigantisk affisch med en närbild av två afrikanska barn. Tryckt över var “mamma, pappa” och en liten bit ner “barn”. Det är unicef som påpekar att det finns massor av barn som inte har några föräldrar pga aids. Den minnesgode kommer ihåg rabaldret över annonskampanjen som använde samma polemik för lite sedan. Tycker det känns helrätt att de skriver en slogan som ser precis likadan ut i detta sammanhang. Som av en händelse, förresten, har Allt Om Barn en artikel om hur svårt det är för homosexuella män att adoptera.

Dreamhack i helgen, en mycket populär tillställning. Man skulle kunna tro att det är en tillställning för pojkar endast — men tydligen rekommenderas att kondomer stoppas ner i packningen. Fast när jag tänker efter är det egentligen inte avhängigt av könsfördelning. Det är antagligen försent att önska alla deltagare en kul helg, eftersom lyset släcktes klockan fyra idag.

Röda Korset ska sälja kramar för att kunna betala för lite sällskap till ensamma äldre. Förhoppningsvis blir de inte anmälda av Rädda Barnen. Jag ska nog allt köpa mig en kram — kanske ska jag piratkopiera några kramar och ge till goda vänner framöver, dessutom.

Andra bloggar om: , , , ,