Nog härsknar man allt när man läser sådant här dravel. Celluliter är som härsket smör… Ett av livets stora mysterier, att den alldeles fantastiska motion man får genom att ha sex envist stigmatiseras, denna gång av skumma kroppsfixeringar. Men kanske man tycker att det föds tillräckligt med barn redan?

Till och med Brad bekymrar sig om nakenhet. Sin egen, och för barnens skull. Att hans nakna lekamen finns i tidigare filmer, som väl kommer repriseras, gör att media tror att han blivit för gammal och ful och gömmer det bakom en nytillskansad moral. I mina ögon ser han fin-fin ut, måste jag säga — med eller utan kläder!

Blev påmind om Lars Ekborgs fantastiska drapa, på tal om fula kärringar — Bunta ihop dom — där allsköns andra fördomar får fritt spelrum dessutom. Någon vänlig själ hade lagt upp det på youtube, så klicka på länken och få dig ett gott skratt!

Jahapp — då har tillgång till tv-serier stängts av för icke-amerikanska bosättningar på iTunes. Ett gammalt beprövat knep. Det kommer säkert att göra att folk fildelar mycket mindre. Vi får hålla tummarna att South Park inte går samma väg.

Någon har bemödat sig om att lista de första 100 reggade .com-adresserna, varav flera fortfarande används. Det tog hela två år innan det nådde 100 stycken (listan börjar 1985 och slutar 1987). Undrar hur många tusen i veckan det reggas idag?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,