Frågan man måste ställa sig — hade chefen avskedat killen med det rödfärgade håret om inte media varit så intresserade av historien? Mitt intryck var att killen hade tänkt att tillmötesgå arbetsgivaren, men båda två blev på något vis “symboler” och var tvungna att leva upp till dessa, känns det som. Jag har själv ett ansvar i att måla in båda i varsitt hörn. Känns inte sådär skitbra, faktiskt. Nu kommer jag på mig själv med att tycka synd om båda två. Det hade varit fint om någon utväg lämnats till en lösning, hur fel ute man än ansåg arbetsgivare eller -tagare vara.

Tidningen PC World har utnämnt de fem mest teknikfientliga organisationerna i Amerika. Inte helt oväntat hamnar MPAA och RIAA överst på listan eftersom de hänger mer i rättegångssalar än utvecklar affärsmöjligheter. På plats nummer två hamnar läkemedelsindustrin, som på grund av patent inte utvecklar kvalitativa produkter. Läs gärna artikeln, som gör grundliga analyser och motiverar sina val väl.

Bogdanovich och Tom Petty gör film tillsammans. När jag såg rubriken så blev jag minst sagt lite orolig. För fy tusan vad Petty sög i “The Postman“. Nåja, filmen sög visserligen valballe totalt sett, så det kanske inte var hans fel. Men du gäller det en dokumentation av det han faktiskt är exeptionellt duktigt på — musik.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,