Jag kommer just från föreställningen 90-tal. Schyfferts “uppgörelse” med den ironiska dekaden. Det känns därför både ironiskt och lite komiskt att jag kommer hem efter denna på sätt och vis nostalgiska tillställning, med myrornas krig och sagostund, för ta itu med en budkavle i bloggosfären.

Den har jag fått av Ulrica, Joakim och Andreas (orginalet hos mymlan). Måste erkänna att jag känner mig väldigt hedrad att ha blivit utvald att dessa tre fenomenala bloggare (och människor)!

Topp sju på önskelistan just nu:

7. Att lägenheten magiskt blir städad från golv till tak utan att jag behöver anstränga mig. Eller att jag en morgon vaknar och är huslig — endera är helt okej.

6. En laptop. (På gång, faktiskt — mycket risotto har det blivit men det är det värt.)

5. Man måste faktiskt tänka på miljön, så en sexpartner som inte drivs av batteri vore nog något.

4. Att jag får tillbaka mina Farscape-boxar från min syster. Fast ärligt talat har de det nog bättre där, hon dammar av regelbundet.

3. Att jag var lite mer naiv — sådär som jag brukade vara. Det man inte vet, mår man inte illa av.

2. Att mina närmaste vänner vet hur mycket de betyder för mig.

1. Att min mamma blir frisk och kanske framför allt lycklig.

Japp. Det var min lista det. Inte övermaga, om jag får säga det själv. Tack för inbjudan! Sitter här och känner mig lite sentimental, rent av, eftersom jag började fundera ganska mycket på vad jag upplever som högsta prioritet just nu. Jag får lov att skylla på Schyffert, tror jag…

Det är meningen att man ska lämna över budkavlen till sju andra bloggare, men jag nöjer mig med Johnny, mer känd som bloggen Stationsvakt — hoppas han nappar!

Uppdatering: Rackarns, Johnny hade redan fått till en lista — det missade jag! Ett par glasögon kanske hade platsat på min lista också… Känns lite kymigt att välja ut någon ny, liksom i andra hand, men provar och ser om Oscar Swartz möjligen inte känner sig nervärderad och att det vore jätteintressant att höra vad den smarta mannen har på sin önskelista. Vill inte han är det helt okej, och denna tråd av budkavlen får stanna här!

* * *

Andra bloggar om: , ,