Jag tycker nästan synd om parkeringsvakter. Nu ska de, endast beväpnade med böteslappar, stoppa klotter också. Eftersom vandaler knappast är utrustade med regskyltar undrar jag hur det är tänkt att p-vakterna ska genomföra denna uppgift utan att gå i “närkontakt”. Mindre semester och lägre löner ska de dessutom få för besväret.

Humor: Janne Josefsson fick ett ICA-kort i brevlådan. Ett kort som medger ersättning, minsann, skulle han bli sjukskriven pga dålig köttfärs. Varken han eller någon annan verkar veta vem som som gjort det. Men visst vore det fantastiskt roligt om det var ICA själva som stod bakom detta?

50-cent turnerar och gjorde tydligen ett bra jobb, enligt recensionen i svenskan. 50-cent satsar på scenen, och jobbar tydligen på att jobba upp ett rykte av att vara en “entertainer”. En utveckling som han i en norsk intervju säger beror på hur tiderna förändrats. Fildelning och tekniska innovationer gör att försäljningen av musiken inte är intressant längre. Att artister inte lider av denna utveckling är han noggrann med att poängtera, och konstaterar att skivbolagen fokuserar fel. De kränger ringsignaler till mobiler snarare än stöder artister och satsar på konserter, säger han.

Dagens gapskratt får Joshua_Tree på Enligt Min Humla stå för. Jag vet inte hur många gånger jag varit gisslan med människor som inte kan låta bli att “skjuta på” när de befinner sig automatiska svängdörrar, med resultat att de stannar.

projo undrar vad vi ska göra åt terrorismen i sin rubrik, och konstaterar i texten att risken att bli utsatt för terrorism är lika stor som att blixten skulle slå ner i någon. Med dagens logik och sinne för proportioner så förväntar jag mig en jättejävla kupol över hela landet som skyddar oss mot urladdningar från skyn. Visserligen skulle det orsaka syrebrist, men det är det värt…

Apropå proportioner som kukar ur — så skriver idg om de rådande försöken att hetsa mac-användare att tro att de utsätts för virusattacker på stor skala. Intressant nog är det media som vill få “några anonyma porrsurfares” erfarenheter till att låta som ett stort problem. Antivirusföretag gnuggar naturligtvis händerna och ser fram emot ökad försäljning av sina produkter.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,