Bloggen Bent har dragit igång nomineringarna för Årets Politiska Blogg. Vilka som helst får göra detta, bara de följer de kriterier Björn satt upp för att få vara godkänd.

Jag är lite osäker på om “specialiserade” bloggare är något som man siktar på, när man pratar politiska bloggar. Björn skriver dock själv i utannonseringen att det är spretigt värre under den samlande rubriken. Så jag beslutade mig för att nominera efter eget hjärta, dvs som påverkat mig — på ett personligt plan, men som ändå är viktiga samhällsinlägg.

Så jag slog till och nominerade Isabella Lund som inte minst petat hål på en och annan av mina fördomar. Passade på att lägga in Oscar Swartz och Blogge också, eftersom de liksom inte är kattskit.

Ja, alltså, jag gjorde det två gånger, eftersom jag var så exalterad och drog iväg nominering utan webbadress först. Ett litet tips, för er som tänkt er ta er dit och peta in era favvisar…
Man får nominera fem bloggar fram till den 23 december, därefter går omröstningen av stapeln, fram till den 30 december.

* * *

Andra bloggar om: , , ,