Svenskan har använt sin blogg för att annonsera efter nya ledarskribenter — det har lönat sig förut. Själv har jag tänkt i ungefär samma banor, och efter lite funderande beslutat mig för att bjuda in de som skulle vilja prova på att göra ett enstaka blogginlägg själva på lite mindre etablerad plats. Allt är ju relativt.

Jag är ingen ivrare av fylla — men jag undrar så smått exakt vari den hälsofarliga aspekten består, i undersökningen som presenterats angående medelålders kvinnors alkoholvanor? Nio glas vin i veckan är den magiska gränsen verkar det som. Eftersom det händer att jag tar en virre ibland, av ingen anledning alls, undrar jag när det är dags att börja oroa sig, hur räknar man om det?
Jag har sagt det förr — men känner mig föranledd att säga det igen: man får skoja om precis vad som helst, men man behöver inte tycka att det är roligt. För övrigt känns Aftonbladets kampanj egendomligt lik (om inte ett snäpp värre?) den mobbing Babben anklagas för.

Fast… jag undrar om inte en del skulle föredra att människor tog livet av sig, bättre än att de fortsätter förpesta tillvaron med cigarettrök. Trots att anledningen till rökmotståndet började en gång av oro för rökarens hälsa…

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,