Suttit och spenderat alldeles för mycket tid på att surfa runt och tittat på trailers. Tänkte att jag skulle förleda er till att slarva bort en stund med att kolla in det jag roat mig med…

En hur rolig filmsnutt som helst på Schyfferts blogg — Lucky Louie är tv-serien som tydligen är nerlagd. Men skitroligt är det och hela serien finns för de som är nyfikna på en fildelningssite nära dig — så även det trettonde avsnittet som aldrig sändes på tv.

Hur i hela världen kan det komma sig att National Treasure får en uppföljare? Jag vill inte vara elak eller så, Nicolas Cage är generellt sett en snubbe jag respekterar väldans. Men för bövelen, den första filmen sög valballe och den nya trailern får mig att tro att den här är minst lika usel.

Apropå uppföljare verkar Samuel Jackson “reprisera” sin typ av roll från Unbreakable (som jag gillade) i en ny äventyrs-sci fi — Jumper. Filmatisering av en bokserie jag missat, även om “reglerna för jumping” låter märkvärdigt bekanta, får kolla lite i bokhyllorna. Det är inte sällan filmer på bio backas upp av lite roliga siter — Jumper är inget undantag. Det verkar som om jag inte är för gammal för att bli tilltalad av marknadsföringen…

En film som jag nästan kan tänka mig att köa över natten för — så mycket ser jag fram emot den; Sweeney Todd. (Varning för galet hög musik om du klickar på länken.) Man ska inte ha för höga förväntningar, men Tim Burton kan liksom inte misslyckas har jag fått för mig… jag gillade till och med Big Fish som inte slog. Julens stora “måste se”, för undertecknad.

Pär Ström önskar alla en God Jul, en liten kontrast mot alla Hollywood-snuttar ovanför men väl värd besväret — Pärs alldeles egna variant av julevangeliet.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , ,