Lite första-aprilkänsla över det falska mailet från polisen som skickats ut till ett okänt antal mottagare. I mailet står det att mottagaren kan förvänta sig bli kallad till förhör för upphovsrättsbrott… Anders Ahlqvist kunde inte låta bli att ge fildelare en känga, trots att mailet var falskt — ifrågasätter varför någon skulle behöva bli orolig för att få ett sådant brev. Han har tydligen missat hur många stackars människor internationellt det är som blivit anklagade och fått betala dyra böter, trots att de inte ens äger en dator.

Trodde först att pepparkaksvarningen var under avdelning april-skämt också, men det visar sig att vi vräker i oss gift så här års och andra EU-länder varnas för inmundigande av säsongens kaka framför alla andra. Kumarin heter det farliga ämnet (vars doft enligt wiki påminner om nyslaget hö), men jag kan inte hitta någon information om huruvida ämnet påverkar oss såpass att vi blir snälla. Sen finns det ju pipparkakor också, har det gått ut någon varning om dem?.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , ,