Varför i jösse namn är det populärt att basha Persbrandt dessa dagar? Jag förstår ingenting. Malmsjö och Ahlstedt tycker att Micke Persbrandt, som tydligen är på gång att jobba med stadsteatern, är självisk och hemsk på längden och tvären. För att han sa upp sig från sitt jobb. Så mycket, ungefär, är vad jag lyckats klara ut från alla arga artiklar. Jag förstår inte — är det förbjudet alt. omoraliskt att säga upp sig från Dramaten? Vad är det jag missar? Alla tre aktörer nämnda tycker jag är fantastiska, för övrigt, lite som att se sina föräldrar gräla eller nåt.

Schyffert håller på att baxa in fenomenet “roast” till Sverige får man väl säga. Roastar är vad komiker gör när de sågar den andra — på ett underhållande sätt, ska sägas. 3 mars fyller Henrik 40 och det ska han fira med att bli roastad (missa inte att titta på exemplet i hans blogg) av svenska komiker i Wallmans Salonger. Biljetter finns på ticnet, och de lär nog gå åt rätt kvickt. Eftersom han själv passade på att roasta svenska stand up-komiker rätt friskt härom sistens, lär en del nog vara sugna på att ge igen.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,