Nu har Bloggen Bent dragit igång omröstningen för årets politiska blogg. Vid skrivande stund verkar den ha lite halvtekniskt krångel, man måste minska sidan för att man ska kunna se röstrutorna. (Ctrl-minus alternativ kringla-minus på mac, för den som undrar.) Du kan rösta på hur många du vill (jag har nummer 88… *s*) och gradera din röst för de olika bloggarna dessutom. Ganska bra upplägg — hade jag varit tvungen att begränsa mig hade jag nog fått halvångest, eftersom det är en hel del bra bloggar att välja mellan.

The Register konstaterar att det är lågsäsong på nyhetsrapporteringen, och passar på att fylla ut med lite roliga citat från året som gått. Min favorit måste nog bli (min översättning): “Helt ärligt, världen var nog inte 100-procentigt redo för Windows Vista.”

DN har också lite i förväg skrivna roligheter för att fylla ut; varumärkesspråket som vi numer svänger oss med utan att tänka på det. Ska erkänna att jag ruttnar varje gång jag beställer en Ramlösa och får in en Loka… Att bostongurka är ett varumärke, var mer än jag visste dock.

När du tröttnat på att läsa, finns det ju alltid lite film att slå ihjäl tid med. Family Guys värsta sexscener, kanske kan vara nåt?

* * *

Andra bloggar om: , , , ,