Vad ska man säga… antagligen borde man säga ganska mycket, faktiskt, om att polisen ringer till piratbyrån (i tron att det är antipiratbyrån) för att fråga om råd när det gäller en beslagtagen hårddisk. Ett tecken i tiden.

En av mina favvo-låtar just nu är gruppen Maskinens “Alla som inte dansar är våldtäktsmän” som nu är anmäld som kränkande. Sisten till rättegången är ett ruttet ägg. Hittade låten för övrigt via nonsens blogg (doktor spinn), som tittade i kristallkulan förutsåg detta händelseförlopp redan i november förra året.

Efter 90 år publiceras en brittisk soldats brev från första världskriget på en blogg. Ingen utom blogginnehavaren vet hur det gick för soldaten och man får följa hans vedermödor via breven i samma ordning som det hände sig.

Internet är fantastiskt!

* * *

Andra bloggar om: , , ,