Mikebike på bloggfrossa fick ett mail från Billy Butt, där han hotar bloggen med rättsliga åtgärder, tas inte vissa paragrafer där nöjesprofilens skamfilade rykte nämns, bort. Det hade väl varit värt i sig att berätta om, men som extra knorr på det hela postar Butt en kommentar där han kopierat in paragrafen som mikebike tagit bort, efter att Billy bad om det…

AT&T i USA sitter och funderar på hur man ska kunna hitta ett “vänligt” sätt att filtrera internettrafik. Tanken är att man på något vis ska kunna urskilja de ettor och nollor som är upphovsrättsskyddade. Vattenmärkning på nätnivå, talas det om. Enligt artikeln tycker bolaget att yttrandefrihet inte kan prioriteras, eftersom problemet med piratkopierat material väger över.

När Fredrik Strage gör en pudel gör han det med stil. Långa har nätterna varit, tydligen, när han vridit sig i ångest över sin trea i betyg till filmen Arn som han insåg bara förtjänade en tvåa — så för att gottgöra ställde han sig utanför en biograf i helgen och gav pengar tillbaka till biobesökare som var besvikna. Själv litade jag inte på recensionen och har inte gått och sett den, så jag har besparat både Strage och mig själv en hundring. Skattebaserad finansiering undantagen.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,