Först och främst — ja, jag får skylla mig själv som besöker siten. Jag är en jävla idiot — särskilt med tanke på att jag VET att Aftonbladets site ställer till det i läsaren.

Men nu var jag nyfiken på vad som skrevs om ordet teflonminne (som en av mina favvobloggar kallar sig) och hur när man för att skydda sitt varumärke genom att hindra människor att använda ordet lyckas skita ner det kapitalt istället. Dessutom var jag nyfiken på texten om “Sara” som terroriserats av kidsen som hittat hackares uppgifter online, för att kunna ta sig in i hennes mailkonto, och öppnade den i en ny tab för senare läsning.

Jag glömde mig. Man får bara ha EN tab öppen med Aftonbladets artiklar i firefox. Annars fryser hela browsern, och teknikstressen sätter in — särskilt när man har en tab öppen på annan plats som man inte är färdig med.

Varför i helskotta är det såhär med Aftonbladets site? Fler har upplevt samma sak, dessutom.

Jaja — som sagt — jag får skylla mig själv… men det är faktiskt normalt att kunna öppna flera tabbar samtidigt, att behöva “tänka om” på specifika siter är skitjobbigt.

* * *

Andra bloggar om: ,