Jag är inte säker på varför jag blir så provocerad av artikeln som presenterar sajten som bara ska vara för kvinnor. Kanske är det för att jag är kvinna och ska klämmas ner i ett par symboliska glasskor bestående av oförmåga att ta egna beslut och oemotståndlig lust att laga mat… Tror jag hänger med The Pale Green Woman på älgjakt. Å andra sidan har jag inte själv hjälpt till att förändra världsbilden genom att förbättra statistiken på vissa utbildningar. Kom igen nu, brudar, vad tusan är det som händer?

Får man skriva om vad som helst? frågade mymlan och fick ett skitbra svar på saker man INTE få göra i bloggosfären. Mymlan fyllde dessutom på med ett par punkter till. Cyber-Jante lever högt och hårt online, är det bara att konstatera, så av ren princip måste jag såklart fjäsklänka till mymlans inlägg. Vem vet, jag kanske kan hora till mig ett par extra läsare den vägen?

För den som vill fnissa lite finns det massor av ofrivilligt roliga reaktioner till Ribbings svar till urringnings-mannen att läsa. Magdalenas svar tycker jag sammanfattar rätt fint: “Förlåt! Jag har överskattat en hel del av DN.se/etiketts läsare.”

* * *

Andra bloggar om: , , ,