Första tanken var att försöka smyga mig undan — men efter flera påtryckningar (ful-länkning) så presenterar jag sju sanningar om mig själv nedan. (Var tusan startade denna bloggosfärplågafluga någonstans?)

1. Jag är helt orädd för konflikter. Framför allt för att jag sällan uppfattar en situation som konfliktfylld förrän någon talar om för mig efteråt att det var nära ögat. Det betyder egentligen inte att jag lätt blir osams med folk, det händer såklart, fast snarare i situationer när båda bjuder upp till tango för att vi är allmänt griniga lite till mans. Lite mer lösningsorienterad än grälsjuk, helt enkelt. Då måste man kunna ställa frågor — hatar att gå och gnissla tänder utan att lösa situationen.

2. Jag sätter en ära i att vara lat. Min lathet har utvecklat mitt sinne för smarta lösningar, och jag hittar garanterat snabba och enkla vägar till olika mål. Det är lika mycket en förbannelse som en glädje, eftersom det ofta gör att “det måste bli jag som fixar det”. Ett motsatsförhållande till min lathet som kan svida ibland.

3. Jag älskar att vara ensam. Det går helt enkelt inte att förklara för människor som tycker om att ha sällskap mest hela tiden. Jag är helt enkelt i mitt rätta element när jag är själv — eller tillsammans med människor där bekväm tystnad kan råda på obestämd tid. Detta till trots är jag ganska socialt begåvad, och kan prata med precis vem som helst om precis vad som helst.

4. Jag tycker det är läskigt att bli äldre. När det är dags för ägglossning låser jag in mig hemma.

5. Jag tror inte på en odödlig själ. Blev jättesjuk för ett antal år sedan. Kroppen slutade fungera, och min person likaså. Jag insåg efteråt att min kropp och jag är samma sak, och har sedan dess släppt den lilla förhoppningen om evigt liv jag kunde underhålla ibland tidigare. Fast jag är fortfarande barnsligt förtjust i övernaturliga fenomen osv. Nån gång ska jag dra min halvbakade teori om parallella universum som orsakar svarta madam-syndrom.

6. Jag har svårt för snobberi och översitteri. Trots att jag minsann som alla andra kan lida av båda dessa karaktärsdrag emellanåt.

7. Jag laddar ner cam-versioner ibland. Ovanstående är sanningar, men inte särskilt hemliga för de som känner mig. Däremot kände jag att tillfället kanske manar till att avslöja åtminstone en “hemlis”… jag är inte stolt över det, men vad tusan… min nyfikenhet överträffar mitt behov av kvalitet emellanåt! ;-)

* * *

Om det finns några kvar därute som inte blivit utmanade inbjuds ni härmed av mig att delta!

* * *

Andra bloggar om: